Θρίλερ στην Ιστιαία - Βγήκε στον δρόμο με μαχαίρι και απειλούσε περαστικούς

Θρίλερ στην Ιστιαία - Βγήκε στον δρόμο με μαχαίρι και απειλούσε περαστικούς

Ένα θρίλερ εκτυλίχθηκε στην Ιστιαία όταν άνδρας μέρα μεσημέρι βγήκε στον δρόμο κρατώντας ένα μαχαίρι και απειλούσε τους περαστικούς.

Όσοι τον είδαν, όπως αναφέρει το eviathema, σοκαρίστηκαν και προσπάθησαν να τον αποφύγουν ενώ αμέσως ειδοποίησαν τις Αρχές, με τον άνδρα να κατευθύνεται απειλητικά σε όποιον έβρισκε μπροστά του, φωνάζοντας και βρίζοντας.

Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί του ΑΤ Ιστιαίας, οι οποίοι τον συνέλαβαν μετά από αρκετή ώρα καθώς εκείνος έφερε σθεναρή αντίσταση. Λίγο αργότερα οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της αντίστασης κατά των Αρχών.

Πρόκειται για 40χρονο άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία, για παραβάσεις περί ναρκωτικών αλλά και επίσης, για μια ακόμη παρόμοια περίπτωση όπου κρατούσε όπλο, είχε μπει σε κατάστημα και είχε απειλήσει όσους ήταν μέσα.

Να σημειωθεί πως ο άνδρας οδηγήθηκε στον ανακριτή ενώ αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE