«Mπλακ άουτ» για το Twitter στην Τουρκία μετά την τρομοκρατική ενέργεια στο Σουρούτς

«Mπλακ άουτ» για το Twitter στην Τουρκία μετά την τρομοκρατική ενέργεια στο Σουρούτς

Πολλοί είναι οι πάροχοι υπηρεσιών Ίντερνετ στην Τουρκία που μπλόκαραν την πρόσβαση στο Twitter, εναρμονιζόμενοι με απόφαση τοπικού δικαστηρίου κατά της αναπαραγωγής φωτογραφιών από την πρόσφατη επίθεση αυτοκτονίας στο Σουρούτς.

Τη σχετική πληροφορία επιβεβαίωσε ανώτερος Τούρκος αξιωματούχος.

Η κρατική αρχή τεχνολογιών επικοινωνίας της Τουρκίας (BTK) δεν ενεπλάκη στην απαγόρευση και ήδη εξετάζονται τρόποι για να αρθεί.

Σημειώνεται ότι η επίθεση αυτοκτονίας στο Σουρούτς, σε απόσταση αναπνοής από τα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία, την περασμένη Δευτέρα, κόστισε τη ζωή σε 32 ανθρώπους και τον τραυματισμό περίπου 100.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης: Μοιράζει την σύνταξη του σε έξι ιδρύματα- Για όσο ασκεί το Προεδρικό αξίωμα

Νίκος Χριστοδουλίδης: Μοιράζει την σύνταξη του σε έξι ιδρύματα- Για όσο ασκεί το Προεδρικό αξίωμα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας αναφορικά με την ψήφιση, την υπογραφή και τη δημοσίευση στην επίσημη εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας του «περί της Δυνατότητας Αποποίησης Σύνταξης Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE