Θες να δώσεις αίμα – Οι σταθμοί αιμοδοσίας και οι ώρες λειτουργίας

Θες να δώσεις αίμα – Οι σταθμοί αιμοδοσίας και οι ώρες λειτουργίας

Με σύνθημα «450 ml αίμα μπορούν να σώσουν 3 πολύτιμες ζωές», το Υπουργείο Υγείας, μέσω του Κέντρου Αίματος, καλεί τους αιμοδότες να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για αιμοδοσία.

Οι σταθμοί αιμοδοσίας και οι ώρες λειτουργίας ως ακολούθως:

Λευκωσία
Σταθμός Αιμοδοσίας - 1ος όροφος Κέντρου Υγείας Έγκωμης, Λεωφόρος Νίκου Κρανιδιώτη και Μακεδονίας Γωνία, Έγκωμη (πλησίον υπεραγοράς ΆλφαΜέγα), τηλέφωνα: 22809098, 22809052, 22809048

Λεμεσός
Σταθμός Αιμοδοσίας – Αίθουσα Εκκλησίας Αγίου Γεωργίου Χαβούζας, τηλέφωνο: 96651547

Λάρνακα
Σταθμός Αιμοδοσίας - 3ος όροφος νέας πτέρυγας Γενικού Νοσοκομείου, τηλέφωνο: 24800402

Πάφος
Βασιλέως Κωνσταντίνου 89 Royal Business Centre, τηλέφωνο: 99889711

Αμμόχωστος
Σταθμός Αιμοδοσίας – Οίκημα πρώην συνεργατικής απέναντι από την Εκκλησίας Αγίας Βαρβάρας, τηλέφωνο: 96651537

Οι ημερομηνίες και ώρες λειτουργίας των σταθμών αιμοδοσίας, καθώς επίσης και όλα τα σημεία αιμοδοσίας για την εβδομάδα 26 Δεκεμβρίου 2022 με 1 Ιανουαρίου 2023, αναφέρονται αναλυτικά ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE