Ανοικτοί όλοι οι δρόμοι για το Τρόοδος – Προσοχή συστήνει η Αστυνομία

Ανοικτοί όλοι οι δρόμοι για το Τρόοδος – Προσοχή συστήνει η Αστυνομία

Ελαφριά χιονόπτωση σημειώνεται στο Τρόοδος από το πρωί της Δευτέρας (26/12).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στο Τρόοδος – Μαγευτικές εικόνες – Δείτε βίντεο

Σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομίας οι δρόμοι παραμένουν ανοικτοί, καλούνται όμως οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί.

Η ελαφριά χιονόπτωση άρχισε το πρωί και σημειώνεται κατά διαστήματα από την περιοχή της Πλατείας μέχρι την κορυφή του Τροόδους.

Το ύψος του χιονιού είναι περίπου ένα εκατοστό.

Οι δρόμοι παραμένουν ανοικτοί ωστόσο η αστυνομία καλεί τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί καθώς στην περιοχή επικρατεί ομίχλη.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Περήφανος για τη χώρα μας» - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση της πατρίδας μας

ΠτΔ: «Περήφανος για τη χώρα μας» - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση της πατρίδας μας

Περήφανος για το επίπεδο των ενόπλων δυνάμεων της Κυπριακής Δημοκρατίας δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε σήμερα τον χαιρετισμό της στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, σημειώνοντας παράλληλα ότι η παρουσία ενόπλων δυνάμεων ξένων χωρών στην παρέλαση αποτελεί ένδειξη των συνεργασιών της χώρας μας με άλλα κράτη, αλλά και της αναβάθμισης της.

BEST OF TOTHEMAONLINE