Νέα σεισμική δόνηση 3,7 Ρίχτερ στη Νότια Εύβοια

Νέα σεισμική δόνηση 3,7 Ρίχτερ στη Νότια Εύβοια

Συνεχίζονται οι αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις στη Νότια Εύβοια και συγκεκριμένα στην περιοχή του χωριού των Ζαράκων, καθώς σημειώθηκε νωρίς το πρωί νέος σεισμός 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, η δόνηση σημειώθηκε στις 06:33 το πρωί της Δευτέρας (26/12) πέντε χιλιόμετρα ανατολικά του χωριού των Ζαράκων.

Το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα πέντε χιλιόμετρα.

Παράλληλα, το Ευρωμεσογειακό κατέγραψε τον σεισμό ως μεγέθους 3,9 Ρίχτερ και εστιακού βάθους μόλις ενός χιλιομέτρου.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Οι επερχόμενες βουλευτικές Τον Μάιο, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Δεν πρόκειται απλώς για μια διαδικασία ανανέωσης της λαϊκής εντολής, αλλά για μια κρίσιμη καμπή, που ενδέχεται να επανακαθορίσει τους συσχετισμούς δυνάμεων και να αναδιαμορφώσει τον κομματικό χάρτη. Το πολιτικό σύστημα, δείχνει να εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης ρευστότητας, όπου οι βεβαιότητες καταρρέουν και οι ισορροπίες μετακινούνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE