Νέα σεισμική δόνηση 3,7 Ρίχτερ στη Νότια Εύβοια

Νέα σεισμική δόνηση 3,7 Ρίχτερ στη Νότια Εύβοια

Συνεχίζονται οι αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις στη Νότια Εύβοια και συγκεκριμένα στην περιοχή του χωριού των Ζαράκων, καθώς σημειώθηκε νωρίς το πρωί νέος σεισμός 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, η δόνηση σημειώθηκε στις 06:33 το πρωί της Δευτέρας (26/12) πέντε χιλιόμετρα ανατολικά του χωριού των Ζαράκων.

Το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα πέντε χιλιόμετρα.

Παράλληλα, το Ευρωμεσογειακό κατέγραψε τον σεισμό ως μεγέθους 3,9 Ρίχτερ και εστιακού βάθους μόλις ενός χιλιομέτρου.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE