Νέα σεισμική δόνηση 3,7 Ρίχτερ στη Νότια Εύβοια

Νέα σεισμική δόνηση 3,7 Ρίχτερ στη Νότια Εύβοια

Συνεχίζονται οι αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις στη Νότια Εύβοια και συγκεκριμένα στην περιοχή του χωριού των Ζαράκων, καθώς σημειώθηκε νωρίς το πρωί νέος σεισμός 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, η δόνηση σημειώθηκε στις 06:33 το πρωί της Δευτέρας (26/12) πέντε χιλιόμετρα ανατολικά του χωριού των Ζαράκων.

Το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα πέντε χιλιόμετρα.

Παράλληλα, το Ευρωμεσογειακό κατέγραψε τον σεισμό ως μεγέθους 3,9 Ρίχτερ και εστιακού βάθους μόλις ενός χιλιομέτρου.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Σε ένα ιδιαίτερα ρευστό γεωπολιτικό περιβάλλον, η Κυπριακή Δημοκρατία βρίσκεται ενώπιον μιας κρίσιμης απόφασης: να αποδεχθεί ή όχι την πρόσκληση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για συμμετοχή στην πρώτη Σύνοδο του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης» για τη Γάζα, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου στην Ουάσιγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE