Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»
Κορυφαία διπλωματική στιγμή αποτελεί η εβδομάδα υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

«Έχουμε πάντα πολλά για τα οποία πρέπει να είμαστε ευγνώμονες. Ακόμα και το να περνάμε τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο, αντιλαμβανόμαστε το προνόμιο του να βρισκόμαστε σε ένα νοσοκομείο όπως το “Άλμπερτ Άινσταϊν”. Το να βλέπουμε τον μπαμπά μας να δέχεται τέτοια φροντίδα από αυτούς τους τόσο καλούς και ικανούς. Δεν περνάει ούτε στιγμή που να ξεχνάμε αυτό το προνόμιο.
Ακόμα και σε στενόχωρες περιόδους, μπορούμε μόνο να είμαστε ευγνώμονες. Ευχαριστώ που είμαστε όλοι μαζί, ευχαριστώ για το δικό σας ενδιαφέρον, ευχαριστώ που μπορώ να είμαι μαζί του εδώ, τώρα.
Καλά Χριστούγεννα. Με πολλή υγεία, αγάπη, χαρά, γέλια και πάθος, τώρα και πάντα, για όλους σας. Ακόμα ένα βράδυ μαζί του», έγραψε στο Instagram.

Πηγή: newsbeast.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




