Θλίψη στην οικογένεια της Αστυνομίας - «Έφυγε» ο Χαράλαμπος Φαλάς

Θλίψη στην οικογένεια της Αστυνομίας - «Έφυγε» ο Χαράλαμπος Φαλάς

Σε βαρύ πένθος βύθισε την οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου, ο θάνατος του Χαράλαμπου Φαλά, Ειδικού Αστυφύλακα, που σε ηλικία 50 ετών απεβίωσε το πρωί σήμερα, 26 Δεκεμβρίου 2022.

Η Ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας τιμούν τη μνήμη του και εκφράζουν τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του.

Η στήριξη προς αυτούς, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές, είναι δεδομένη.

Ο Χαράλαμπος Φαλάς, εντάχθηκε στις τάξεις της Αστυνομίας Κύπρου στις 5 Αυγούστου του 1996 σε ηλικία 24 ετών.

Η κηδεία του θα τελεστεί την ερχόμενη Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022, στις 11 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου στην Αραδίππου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE