Σοφία Παυλίδου: Έκανε Χριστούγεννα στη...θάλασσα - Δείτε φωτογραφία

Σοφία Παυλίδου: Έκανε Χριστούγεννα στη...θάλασσα - Δείτε φωτογραφία

Με μία βουτιά στην θάλασσα γιόρτασε τα φετινά Χριστούγεννα η Σοφία Παυλίδου. Η ηθοποιός ήταν κι εκείνη ανάμεσα σε αυτούς, που εκμεταλλεύτηκαν τις υψηλές θερμοκρασίες που σημειώθηκαν τη φετινή χρονιά και θέλησαν να επισκεφθούν την παραλία.

Ο υδράργυρος έφτασε ακόμα και στους 20 βαθμούς Κελσίου, γεγονός που οδήγησε πολλούς στην σκέψη να περάσουν... διαφορετικά τις φετινές γιορτές.

Γνωστή για την ενεργή παρουσία που διατηρεί στα social media, η Σοφία Παυλίδου δεν θα μπορούσε φυσικά, να μη μοιραστεί ένα στιγμιότυπο από την εξόρμησή της με τους διαδικτυακούς της φίλους, όπως κάνει συχνά ανά διαστήματα.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με το μπικίνι της μέσα στη θάλασσα. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Χριστούγεννα 2022. Καλοκαιρινή έκδοση».

Δείτε τη φωτογραφία:

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sofia Pavlidou (@pavlidou.sofia)

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!