Σοφία Παυλίδου: Έκανε Χριστούγεννα στη...θάλασσα - Δείτε φωτογραφία

Σοφία Παυλίδου: Έκανε Χριστούγεννα στη...θάλασσα - Δείτε φωτογραφία

Με μία βουτιά στην θάλασσα γιόρτασε τα φετινά Χριστούγεννα η Σοφία Παυλίδου. Η ηθοποιός ήταν κι εκείνη ανάμεσα σε αυτούς, που εκμεταλλεύτηκαν τις υψηλές θερμοκρασίες που σημειώθηκαν τη φετινή χρονιά και θέλησαν να επισκεφθούν την παραλία.

Ο υδράργυρος έφτασε ακόμα και στους 20 βαθμούς Κελσίου, γεγονός που οδήγησε πολλούς στην σκέψη να περάσουν... διαφορετικά τις φετινές γιορτές.

Γνωστή για την ενεργή παρουσία που διατηρεί στα social media, η Σοφία Παυλίδου δεν θα μπορούσε φυσικά, να μη μοιραστεί ένα στιγμιότυπο από την εξόρμησή της με τους διαδικτυακούς της φίλους, όπως κάνει συχνά ανά διαστήματα.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με το μπικίνι της μέσα στη θάλασσα. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Χριστούγεννα 2022. Καλοκαιρινή έκδοση».

Δείτε τη φωτογραφία:

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sofia Pavlidou (@pavlidou.sofia)

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.