LIFESTYLE

Έλενα Βασιλείου: Αυτή είναι η HΟΤ Κύπρια Miss Bikini 2015 με τις τέλειες αναλογίες!

Έλενα Βασιλείου: Αυτή είναι η HΟΤ Κύπρια Miss Bikini 2015 με τις τέλειες αναλογίες!

Διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία την περασμένη Κυριακή (19/7) στην παραλία Ammos στη Λάρνακα ο ετήσιος και απόλυτα καλοκαιρινός διαγωνισμός «Μiss Bikini 2015» με τις σέξι συμμετέχουσες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να ανεβάζουν την θερμοκρασία στα ύψη

Νικήτρια ήταν η Έλενα Βασιλείου που κατάφερε με τις πόζες της και το αψεγάδιαστο σώμα της να κερδίζει τον τίτλο με 2η Νικήτρια την Χρύσω Σιλβέστρου και 3η την Ζenya Gelen.

H 25χρονη καλλονή φορώντας ένα μικροσκοπικό κίτρινο μπικίνι κατάφερε να αποσπάσεις τη μεγαλύτερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή καθώς και το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου και έτσι είναι η «Μiss Bikini2015»

Στο διαγωνισμό τα κριτήρια ήταν το ωραίο γυμνασμένα σώμα παραλίας, χωρίς υπερβολικούς μύες και κυρίως όπως είναι λογικό τα σέξι και σμιλευμένα οπίσθια, το όμορφο πρόσωπο, η καθαρή επιδερμίδα, όπως και η χάρη και η άνεση στη σκηνή.

Η Μiss Bikini είναι 25χρονών κατάγεται από τη Λευκωσία και είναι πτυχιούχος ψυχολογίας. Αυτό το διάστημα εργάζεται σαν Bartender σε γνωστό club της πρωτεύουσας και ερασιτεχνικά με ότι έχει να κάνει με το styling. Φυσικά όπως καταλαβαίνετε με τέτοια κορμάρα περνά αρκετές ώρες στο γυμναστήριο προσέχοντας τόσο το σώμα της όσο και τη διατροφή της

Του Στέλιου Στυλιανού

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top