Χάμος στο φινάλε της α΄ φάσης! Ντέρμπι κορυφής, ματσάρες για το α΄ γκρουπ με προπονητές που… έλαμψαν στην Α΄ Κατηγορία

Χάμος στο φινάλε της α΄ φάσης! Ντέρμπι κορυφής, ματσάρες για το α΄ γκρουπ με προπονητές που… έλαμψαν στην Α΄ Κατηγορία

Σε ότι αφορά το φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, απομένει η τελευταία αγωνιστική της α΄ φάσης για να συμπληρωθούν εξ ολοκλήρου τα δύο γκρουπ 8άδας. Το πρώτο γκρουπ 8άδας για το ποιες ομάδες θα εξασφαλίσουν εισιτήρια ανόδου στην Α΄ Κατηγορία, καθώς και το δεύτερο γκρουπ 8άδας για το ποιες ομάδες δεν θα τα καταφέρουν να εκπληρώσουν τον στόχο της παραμονής και θα πέσουν στη Γ΄ Κατηγορία.

Μετά και τα αποτελέσματα της περασμένης αγωνιστικής, τελευταίας για το 2022, όπως θα δείτε και τη βαθμολογία πιο κάτω, θα γίνει χαμός για τις ομάδες που μαθηματικά δεν έχουν ακόμη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο πρώτο γκρουπ 8άδας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE