ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοχρονιά 2023: Θα πάτε Ελλάδα; Αυτά είναι τα πιο ακριβά ρεβεγιόν – Απλησίαστες τιμές για ένα ζευγάρι

Πρωτοχρονιά 2023: Θα πάτε Ελλάδα; Αυτά είναι τα πιο ακριβά ρεβεγιόν – Απλησίαστες τιμές για ένα ζευγάρι

«Πυρετός» στις κουζίνες των πεντάστερων ξενοδοχείων που παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς ανοίγουν τις πόρτες τους και υπόσχονται εντυπωσιακά μενού που θα μείνουν αξέχαστα στον ουρανίσκο αλλά και στην τσέπη των πελατών.

«Είναι 450 ευρώ το άτομο, συν 350 ευρώ το wine pairing». Η πιο ακριβή γαλοπούλα φαίνεται πως θα σερβιριστεί φέτος στο 4SEASONS, το οποίο ανακοίνωσε sold out με τις κρατήσεις να έχουν κλειστεί μέρες πριν.

«Δυστυχώς δεν έχω διαθεσιμότητα καθόλου. Έχουν κλείσει οι κρατήσεις αρκετές μέρες τώρα» λένε στην κάμερα του MEGA οι ιδιοκτήτες.

Σαλάτα από βασιλικό καβούρι και πράσινο μήλο, καραβίδα σωτέ με χειροποίητο ραβιόλι, φιλέτο Wellington και Μπισκουί λεμόνι με τραγανό τουίλ βανίλιας θα συναρπάσει όσους πρόλαβαν και έκλεισαν θέση στο Ρεβεγιόν της Μεγάλης Βρετανίας έναντι 540 ευρώ.

«Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα πλέον. Το μοναδικό δωμάτιο που μας έχει μείνει, για την ακρίβεια, είναι μία σουίτα, με θέα στην Ακρόπολη, η οποία θα βγαίνει τη νύχτα, μαζί με τους φόρους και το πρωινό, πάνω από 3.000 ευρώ».

Ταρτάρ αστακού, σούπα καραβίδας, φιλέτο φαγκρί και μους σοκολά με φύλλα χρυσού περιλαμβάνει το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο George Lycabettus. 127 ευρώ το άτομο χωρίς στην τιμή αυτήν να περιλαμβάνεται το ποτό. «Υπάρχει προκαθορισμένο μενού στα 127 ευρώ συν ό,τι ποτό πάρετε» αναφέρει ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου.

Ρεβεγιόν στα εστιατόρια

Αλλά και στα εστιατόρια οι πελάτες θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να απολαύσουν λαχταριστά εδέσματα, με τους κορυφαίους σεφ της χώρας να ετοιμάζουν το μενού πυρετωδώς. «Είναι στα 120 ευρώ το άτομο και θα πρέπει να προπληρώσετε το μενού».

Ούτε στην τιμή αυτή πάντως περιλαμβάνεται το ποτό, ενώ στο «Βαρούλκο» του κορυφαίου Λευτέρη Λαζάρου υπάρχει ήδη λίστα αναμονής για το ρεβεγιόν.

«Για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς υπάρχει ήδη λίστα αναμονής. Είναι στα 135 ευρώ ανά άτομο και υπάρχει και μία επιλογή για παιδικό μενού, για παιδιά ως 12 ετών που είναι στα 70 ευρώ».

Ρεβεγιόν στη Θεσσαλονίκη – Φορά τα καλά της η συμπρωτεύουσα

Αλλά και η Θεσσαλονίκη φορά τα καλά της για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους στα μοναδικά ρεβεγιόν που έχουν ετοιμάσει τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της συμπρωτεύουσας.

«Παραμονή Πρωτοχρονιάς έχουμε live μουσική τον κύριο Χατζηγιάννη και την κυρία Κούκα, είναι στο συνεδριακό μας κέντρο. Περιλαμβάνει μενού 6 πιάτων, συμπεριλαμβανομένων των κρασιών που θα πιείτε και σας προσφέρουμε ένα welcome cocktail και ένα ποτήρι αφρώδη οίνο για την αλλαγή του χρόνου. Η τιμή είναι στα 160 ευρώ ανά άτομο», αναφέρουν από το HAYATT.

Για διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο ούτε λόγος, όπως άλλωστε δεν υπάρχει διαθέσιμο δωμάτιο ούτε στα MET HOTEL και Electra Palace.

Στο Electra Palace υπάρχει ήδη αναμονή γύρω στα 40 άτομα.

Αυτά είναι τα πιο ακριβά ρεβεγιόν - Δείτε βίντεο:

 ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top