Ομόνοια 2022: Βαθμολογία εξάδας λόγω... β' γκρουπ

Ομόνοια 2022: Βαθμολογία εξάδας λόγω... β' γκρουπ

Ένα έτος με κατάκτηση κυπέλλου και συμμετοχή σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης για τρίτη σερί σεζόν, ουδείς μπορεί να το χαρακτηρίσει με.. απόλυτη αποτυχία. Αυτό αφορά αμιγώς την πορεία της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα, τον πρώτο της στόχο.

Η μεγάλη βαθμολογική συγκομιδή (19 βαθμοί, μόνο η ΑΕΛ την ξεπέρασε με 22) στα πλέι άουτ της περσινής σεζόν ανέβασαν τους πράσινους στο ψηλά στη βαθμολογία έτους.

Δείτε όλα τα δεδομένα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.