Η Λεμεσός κερνά μπύρα από την Παρασκευή ως τη Κυριακή (31/7 – 2/8)

Η Λεμεσός κερνά μπύρα από την Παρασκευή ως τη Κυριακή (31/7 – 2/8)

Άφθονη μπύρα κι ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα υπόσχονται οι διοργανωτές του 3ου Φεστιβάλ Μπύρας Λεμεσού, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 31 Ιουλίου με 2 Αυγούστου, στο χώρο στάθμευσης Εναερίου.

Το Φεστιβάλ στηρίζει μεταξύ άλλων ο Δήμος της Λεμεσού και σε διάσκεψη Τύπου το μεσημέρι, στο Δημοτικό Μέγαρο,  ο Αντιδήμαρχος Σάββας Στούππας, ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία που πήραν πριν από 3 χρόνια, ώστε σήμερα το Φεστιβάλ Μπύρας Λεμεσού να αποτελεί έναν ακόμη θεσμό για την πόλη.

Σύμφωνα εξάλλου με τους διοργανωτές, προσπάθεια είναι να δοθεί στο κοινό της Λεμεσού μια διέξοδος ψυχαγωγίας και διασκέδασης μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, με χαμηλό οικονομικό κόστος.

Στο Φεστιβάλ, που θα αρχίζει στις 17:00, λαμβάνουν μέρος πέντε εταιρείες παρασκευής και εισαγωγής μπύρας με 20 περίπου διαφορετικές επωνυμίες μπύρας, ενώ μέρος των καθαρών εσόδων θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού.

Τα εγκαίνια του Φεστιβάλ, την Παρασκευή 31 Ιουλίου, θα τελέσει στις 20:00 ο Δήμαρχος Λεμεσού Ανδρέας Χρίστου, ενώ θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τη σχολή χορού Μαχαλλεκίδη και τη ροκ μπάντα του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού.

Στις 22:00 θα δοθεί συναυλία του Έλληνα τραγουδιστή Χρίστου Δάντη και της Ευδοκίας Ράπτη.

Το Σάββατο το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της γιορτής περιλαμβάνει τα συγκροτήματα Scarlett Echoes (20:00) και Minus One (22:00), ενώ την Κυριακή τη Ρεμπέτικη Κομπανία του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού (20:00) και τον Σάββα Ισοβίτη, Στέλιο Στυλιανού και τις Κακές Παρέες (22:00), με έκτακτη συμμετοχή την Κατερίνα Καμπανέλλη.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα λειτουργούν περίπτερα με φαγητά και άλλα εδέσματα, ενώ κάθε βράδυ (21:30) θα διεξάγεται διαγωνισμός μπύρας «Το γρήγορο ποτήρι».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.