Πάτρα: Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης

Πάτρα: Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης

Αίτηση διαζυγίου υπέβαλε ο Μάνος Δασκαλάκης μέσω του Πατρινού δικηγόρου του Δημήτρη Καράμπελα.

Μετά από μήνες αναμονής, ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου υπέβαλε την αίτηση διαζυγίου, αφού φαίνεται ότι εξασφάλισε και τα χρήματα που απαιτούνται, καθώς μέχρι σήμερα υποστήριζε πως δεν είχε την οικονομική δυνατότητα.

Στο ιστορικό της αγωγής διαζυγίου ο Δασκαλάκης ουσιαστικά επαναλαμβάνει όλα όσα έχει πει στις καταθέσεις του σχετικά με τους θανάτους-δολοφονίες των τριών παιδιών του.

Η εκδίκαση της αγωγής διαζυγίου αναμένεται να γίνει στις 2 Ιουνίου στα δικαστήρια της Πάτρας.

Το δικόγραφο κοινοποιήθηκε στη Ρούλα Πισπιρίγκου μόλις την περασμένη Τρίτη και αναμένεται να απαντήσει με δική της αγωγή, μέσω του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια.

Πηγή: pelop

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE