Η μεγαλύτερη σούβλα της χρονιάς στην Ελλάδα με περισσότερα από 450 κιλά κρέας - Δείτε βίντεο

Η μεγαλύτερη σούβλα της χρονιάς στην Ελλάδα με περισσότερα από 450 κιλά κρέας - Δείτε βίντεο

Το έθιμο ξεκίνηση το 2012 και κρατά μέχρι σήμερα. Στόχος είναι όλος ο κόσμος να μπορέσει να δοκιμάσει την ποιότητα του κρέατος που εκτρέφεται στην περιοχή.

Στις Φέρες Έβρου έχει στηθεί από χτες η μεγαλύτερη σούβλα της χρονιάς. Οι επισκέπτες και οι κάτοικοι της ακριτικής περιοχής θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν το έδεσμα και να πιουν άφθονο κρασί και μάλιστα δωρεάν!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης (29/12) και σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πρωτογενούς Τομέα, Αγροτουρισμού και ΔΕ Φερών, Δημήτρη Κολγιώνη, στόχος είναι η ανάδειξη της ποιότητας του τοπικού κρέατος και η προώθηση του γαστρονομικού τουρισμού της περιοχής.

«Η εκδήλωση για τους επισκέπτες θα ξεκινήσει στις 18:00 μ.μ. και το ζώο (μοσχάρι) που σουβλίζεται για περισσότερες από 24 ώρες ζυγίζει περίπου 360 κιλά. Επίσης, θα ψήσουμε 100 κιλά λουκάνικα και θα δώσουμε στους επισκέπτες που θα μας επισκεφτούν στην κεντρική πλατεία των Φερών άφθονο κρασί» τονίζει στο grtimes, ο αντιδήμαρχος Φερών.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE