Νέα διαδικτυακή απάτη - Εταιρεία έχασε χιλιάδες ευρώ από διαφημίσεις

Νέα διαδικτυακή απάτη - Εταιρεία έχασε χιλιάδες ευρώ από διαφημίσεις

Νέα υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου διερευνά η αστυνομία στη Λεμεσό. Εταιρεία φέρεται να έχασε χιλιάδες ευρώ από διαφημίσεις στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, καταγγέλθηκε από 36χρονο διευθυντή εταιρείας, που ασχολείται με διαφημίσεις στα social media, ότι η εταιρεία του έπεσε θύμα απάτης ύψους περίπου είκοσι μια χιλιάδων ευρώ.

Όπως ανέφερε στην αστυνομία, μεταξύ 23ης και 28ης Δεκεμβρίου, ο τραπεζικός λογαριασμός της εταιρείας του χρεώθηκε μέσω 35 συναλλαγών το συνολικό ποσό των 20.928 ευρώ, εν αγνοία του και χωρίς οποιαδήποτε συγκατάθεση του.

Μετά από έρευνες διαπιστώθηκε τα χρήματα κατέληξαν σε λογαριασμό με δικαιούχο το Facebook για διαφημίσεις που δεν σχετίζονταν με πελάτες του. Ο παραπονούμενος έχει αποταθεί στην πλατφόρμα για αποζημίωση χωρίς κάποια ανταπόκριση προς το παρόν. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Να δικαιολογηθεί δημόσια η απόφαση για τη μη επικύρωση διορισμού Βαρωσιώτου»

ΠτΔ: «Να δικαιολογηθεί δημόσια η απόφαση για τη μη επικύρωση διορισμού Βαρωσιώτου»

Αυτοί που έλαβαν την απόφαση για τη μη επικύρωση του διορισμού της δικαστού Ντόριας Βαρωσιώτου θα πρέπει να την δικαιολογήσουν δημόσια, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας παράλληλα πως αντιλαμβάνεται την αντίδραση της κοινωνίας για αυτή την απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE