Η NASA αποχαιρέτησε τον Πελέ με τη φωτογραφία ενός γαλαξία στα χρώματα της Βραζιλίας

Η NASA αποχαιρέτησε τον Πελέ με τη φωτογραφία ενός γαλαξία στα χρώματα της Βραζιλίας

Έναν ιδιαίτερο τρόπο βρήκε η NASA για να τιμήσει τη μνήμη του θρυλικού Πελέ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης σε ηλικία 82 ετών. Συγκεκριμένα, ο Διαστημικός Οργανισμός πόσταρε στο Twitter μια φωτογραφία ενός σπειροειδούς γαλαξία στον αστερισμό Sculptor, ο οποίος φέρει τα χρώματα της Βραζιλίας (κίτρινο και μπλε).

«Τιμούμε τον θάνατο του θρυλικού Πελέ, γνωστού σε πολλούς ως ο βασιλιάς του "όμορφου παιχνιδιού". Αυτή η εικόνα δείχνει έναν σπειροειδή γαλαξία στον αστερισμό Sculptor, που παρουσιάζεται στα χρώματα της Βραζιλίας» αναφέρει η ανάρτηση.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έστειλε μήνυμα για λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας ο ΠτΔ - Τι ξεκαθάρισε

Έστειλε μήνυμα για λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας ο ΠτΔ - Τι ξεκαθάρισε

Σαφές μήνυμα ότι η Κυβέρνηση θα προχωρήσει με τις σωστές θεσμικές και νομικές διαδικασίες για την υλοποίηση των έργων στο λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την ομιλία του στην τελετή θεμελίωσης της νέας πανεπιστημιακής Σχολής του ΤΕΠΑΚ στην πόλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE