Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος
Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.
Όπως ανακοίνωσε η Eurobank αποκτήθηκαν 13,23 εκατομμύρια μετοχές με τίμημα €16,74 εκατομμύρια. Πλέον η συμμετοχή της Eurobank στην Ελληνική Τράπεζα ανέρχεται στο 15,8%.
Υπενθυμίζεται ότι την 1η Δεκεμβρίου είχε ολοκληρωθεί σύμβαση αγοραπωλησίας μετοχών (SPA) με την Wargaming Group Limited, βάσει της οποίας η Eurobank συμφώνησε να αποκτήσει ποσοστό 13,41% στην Ελληνική Τράπεζα.
Συνεπώς, με την ολοκλήρωση της συναλλαγής βάσει του SPA η συνολική συμμετοχή της Eurobank στην Ελληνική Τράπεζα θα ανέλθει στο 29,2%, ανέφερε η Eurobank.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις