Με μουσική και πυροτεχνήματα υποδέχεται το 2023 η Λεμεσός

Με μουσική και πυροτεχνήματα υποδέχεται το 2023 η Λεμεσός

Με μουσική, τραγούδι και εντυπωσιακά πυροτεχνήματα θα υποδεχθεί απόψε η Λεμεσός το 2023. Η εκδήλωση υποδοχής θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, όπου βρίσκεται τοποθετημένο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το δήμο Λεμεσού. Η εκδήλωση υποδοχής του καινούργιου χρόνου θα αρχίσει στις δέκα το βράδυ με ένα εορταστικό πρόγραμμα που θα επιμεληθεί μουσικά ο DJ George Bereck. Θα ακολουθήσει χαιρετισμός και ευχές από το δήμαρχο Λεμεσού, Νίκο Νικολαΐδη, ο οποίος θα πλαισιώνεται από μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης.

Η έλευση του 2023 θα γίνει με ρίψη εντυπωσιακών πυροτεχνημάτων και θα ακολουθήσει μουσικό ξεφάντωμα.

Προηγουμένως, το Χριστουγεννιάτικο λεωφορείο του Δήμου Λεμεσού θα κινείται στους δρόμους της πόλης από τις τέσσερις το απόγευμα μέχρι τις επτά το βράδυ με τον Άγιο Βασίλη να μοιράζει δώρα στα παιδιά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στη «Συμμαχία των Προθύμων» για την Ουκρανία – Στήριξη στις προσπάθειες για δίκαιη ειρήνη

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στη «Συμμαχία των Προθύμων» για την Ουκρανία – Στήριξη στις προσπάθειες για δίκαιη ειρήνη

Σε συνάντηση, μέσω τηλεδιάσκεψης, της Συμμαχίας των Προθύμων για την Ουκρανία, η οποία  συγκλήθηκε από τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασίλειου, Σερ Κίρ Στάρμερ και τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, συμμετείχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE