ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρέας Μαυρογιάννης: «Μήνυμα νίκης από τη Λάρνακα»

Ανδρέας Μαυρογιάννης: «Μήνυμα νίκης από τη Λάρνακα»

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση της ομάδας στήριξης Λάρνακας, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα νίκης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που διεξήχθη στο Galu Seaside την Πέμπτη, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να ανταλλάξει απόψεις με τους συμμετέχοντες, ενώ ανέπτυξε διάλογο για ζητήματα που απασχολούν κυρίως τη νεολαία.

Στην ομιλία του τόνισε πως, «η 5η Φεβρουαρίου, θα να είναι το εφαλτήριο για την εκλογή μας στην προεδρία της χώρας». Συνεχίζοντας ανέφερε πως η ημερομηνία, όμως, που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι η ημερομηνία λήξης της δικής μας πενταετούς διακυβέρνησης. «Γιατί θέλουμε με τη λήξη της πενταετίας, να μπορούμε να βλέπουμε ο ένας τον άλλο στα μάτια. Να πούμε ότι έχουμε κάνει το χρέος μας προς τον τόπο μας και πως οι νέοι, ειδικά, βρίσκουν επιτέλους προοπτικές και οι μεγαλύτεροι κληροδοτούν ένα καλύτερο κόσμο στα παιδιά τους και στα εγγόνια του», σημείωσε.

Πρόσθεσε, ότι ο άνθρωπος πρέπει και μπορεί να αλλάξει τον κόσμο και τα κακώς κείμενα και μαζί μπορούμε και θα αλλάξουμε τον τόπο μας.

Καταλήγοντας, ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλό νέο έτος προς όλους και όλες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top