Πρωτιά για τον Λούη Πατσαλίδη την παραμονή Πρωτοχρονιάς - Οι τηλεθεατές επέλεξαν τον Alpha

Πρωτιά για τον Λούη Πατσαλίδη την παραμονή Πρωτοχρονιάς - Οι τηλεθεατές επέλεξαν τον Alpha

Με το...δεξί μπήκε η χρονιά για τον Λούη Πατσαλίδη και τον Alpha, αφου το τηλεοπτικό κοινό τους έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη για να περάσουν μαζί τους την Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις τηλεθέασης, το εορταστικό Λούης Night Show έφτασε στο σύνολο μέχρι 25,8% και στο δυναμικό κοινό μέχρι 27,3!

Ο μοναδικός stand up comedian κατάφερε ακόμη μία χρονιά να... παρασύρει τους Κύπριους τηλεθεατές στους ρυθμούς του! 

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής απολαύσαμε τον πιο troll-μονόλογο που έφερε μαζί του όλα τα ευτράπελα του 2022, καυτές ατάκες, αλλά και βίντεο που αποκάλυψαν πολλά. Στη συνέχεια όλα τα σπίτια θυμήθηκαν τις παλιές καλές εποχές των 80's και 90's.με τις μουσικές επιλογές του Τεύκρου Νεοκλέους και της παρέας του. 

Λούης είναι μόνο ένας και σαν αυτόν... κανένας!

Η σχέση... εξάρτησης του Λούη Πατσαλίδη με το τηλεοπτικό κοινό δεν μπορεί πλέον να αλλάξει, αφού ο παρουσιαστής αποτελεί την μοναδική και σίγουρη επιλογή για την απόλυτη ψυχαγωγία. 

Σε άκρως ικανοποιητικά ποσοστά κινήθηκε και η εορταστική εκπομπή "Πρωτοχρονιά στο σπίτι μας" με την Χριστιάνα Αριστοτέλους, που φιλοξένησε καλεσμένους από Κύπρο και Ελλάδα. 

Θέμης Αδαμαντίδης, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και Γιώργος Παπαδόπουλος, μας ξεσήκωσαν με τις επιτυχίες τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE