Δεκαοχτάχρονη κατήγγειλε ότι τη βίασαν

Δεκαοχτάχρονη κατήγγειλε ότι τη βίασαν

Δύο συμπατριώτες της κατήγγειλε για βιασμό πριν μερικές ημέρες μία 18χρονη Αγγλίδα, η οποία έκανε τις διακοπές της στα Μάλια.

Σύμφωνα με το cretalive, που επικαλείται δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς», η κοπέλα στην καταγγελία της στην αστυνομία είπε ότι οι συμπατριώτες της, ηλικίας 20 ετών με τους οποίους διασκέδαζε σε μπαρ, την οδήγησαν στο δωμάτιό τους και τη βίασαν.

Η ίδια είπε ότι ήταν μεθυσμένη και δεν μπορούσε να αντισταθεί. Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE