ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτόν αναζητεί η Αστυνομία για τα επεισόδια στο ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ - Δείτε φωτογραφία

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτόν αναζητεί η Αστυνομία για τα επεισόδια στο ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητεί πληροφορίες για εντοπισμό προσώπου, η φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σχετικά με αδικήματα κατά παράβαση του Περί Πρόληψης και Καταστολής της Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Νόμου, που διαπράχθηκαν στις 14/12/2022 κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Futsal μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στο κλειστό στάδιο Σπύρος Κυπριανού στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του συγκεκριμένου προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχεται νέα υπηρεσία για ηλικιωμένους στην Κύπρο: Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Έρχεται νέα υπηρεσία για ηλικιωμένους στην Κύπρο: Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Στόχος μας είναι οι υπηρεσίες να βρίσκονται, όσο γίνεται, πιο κοντά στον άνθρωπο ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοινώνοντας τη δημιουργία Κινητής Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας, με πιλοτική εφαρμογή στη Λεμεσό.