«Έφτασε η χάρη μας» και στη Γερμάνια – Σε βαγόνια τρένου η Τουριστική Κύπρος

«Έφτασε η χάρη μας» και στη Γερμάνια –  Σε βαγόνια τρένου η Τουριστική Κύπρος

Με φωτογραφία σε βαγόνια δύο συρμών του Deutsche Bahn - των γερμανικών σιδηρόδρομων - διαφημίζει ο ΚΟΤ την τουριστική Κύπρο στη γερμανική αγορά, για την τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο και τη χειμερινή περίοδο 2015/2016.

Η εκστρατεία, που γίνεται από το Γραφείο του ΚΟΤ στη Φραγκφούρτη, σε συνεργασία με Γερμανό οργανωτή ταξιδίων, αφορά διαφήμιση μήκους 10,90μ και ύψους 1,86μ.

Η Κύπρος προβάλλεται στο πρώτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας που θα ταξιδεύει σε όλη τη Γερμανία, με το μήνυμα “Ο επόμενος σταθμός. Οι διακοπές των ονείρων σας. Κύπρος, ένα νησί για όλες τις εποχές”.

“Η ενέργεια αυτή κρίνεται ιδιαίτερα επωφελής, αφού με αυτή η Κύπρος θα προβάλλεται  καθημερινά σε ένα κοινό εκατομμυρίων επιβατών τραίνου. Ο ΚΟΤ αξιολογεί και άλλες ανάλογης εμβέλειας ενέργειες προβολής σε μέσα διακίνησης του κοινού, σε μια προσπάθεια προώθησης της Κύπρου στη Γερμανία, τη μεγαλύτερη αγορά εξερχόμενου τουρισμού στην Ευρώπη”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΚΟΤ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE