Μειώθηκαν κατά 50% τα θανατηφόρα δυστυχήματα στην Πάφο το 2022

Μειώθηκαν κατά 50% τα θανατηφόρα δυστυχήματα στην Πάφο το 2022

Τέσσερα θανατηφόρα δυστυχήματα σημειώθηκαν το 2022 στην επαρχία Πάφου, παρουσιάζοντας μείωση πέραν του 50% σε σύγκριση με το 2021, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου ανέφερε πως τα θανατηφόρα δυστυχήματα στην επαρχία το 2021 ανήλθαν σε 9.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου τα μέτρα που λαμβάνει καθημερινά η Αστυνομία Πάφου στο οδικό δίκτυο της Πάφου με σκοπό την πρόληψη των τροχαίων οδικών συγκρούσεων έχουν αποφέρει καρπούς.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE