ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινάει η ανανέωση των αδειών κυκλοφορίας – Πότε λήγει η προθεσμία

Ξεκινάει η ανανέωση των αδειών κυκλοφορίας – Πότε λήγει η προθεσμία

Για την ανανέωση των αδειών κυκλοφορίας μίλησε στο OMEGA, στην εκπομπή «Ενημέρωση τώρα» ο Α’ λειτουργός οδικών μεταφορών, Βλαδίμηρος Ζαβρός.

«Η ανανέωση μπορεί να γίνει διαδικτυακά ή επιτόπου στα γραφεία του τμήματος οδικών μεταφορών, ταχυδρομικών υπηρεσιών, τράπεζες και ΚΕΠ», είπε συγκεκριμένα.

Η ανανέωση των αδειών ξεκινάει από αύριο Τετάρτη (04/01) και υπάρχει προθεσμία μέχρι 11 Μαρτίου και ώρα 24:00 (μεσάνυχτα). Μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας θα υπάρχει μία επιβάρυνση. Ο κόσμος δεν πρέπει να περιμένει τελευταία στιγμή», εξήγησε.

Όσον αφορά τα οχήματα τα οποία θα ακινητοποιηθούν, ο κύριος Ζαβρός σημείωσε ότι «εφόσον δεν θα κινηθούν κάποια οχήματα θα πρέπει να ενημερωθούμε αναλόγως για να μην επιβαρύνεται με το τέλος κυκλοφορίας ο πολίτης. Υπάρχει ειδικό έντυπο»

Καταλήγοντας ο λειτουργός οδικών μεταφορών επισήμανε ότι «οι άδειες κυκλοφορίας μπορούν να ανανεώνονται για χρονική περίοδο τριών, έξι, εννιά και δώδεκα μηνών».

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top