Ξεκινάει η ανανέωση των αδειών κυκλοφορίας – Πότε λήγει η προθεσμία

Ξεκινάει η ανανέωση των αδειών κυκλοφορίας – Πότε λήγει η προθεσμία

Για την ανανέωση των αδειών κυκλοφορίας μίλησε στο OMEGA, στην εκπομπή «Ενημέρωση τώρα» ο Α’ λειτουργός οδικών μεταφορών, Βλαδίμηρος Ζαβρός.

«Η ανανέωση μπορεί να γίνει διαδικτυακά ή επιτόπου στα γραφεία του τμήματος οδικών μεταφορών, ταχυδρομικών υπηρεσιών, τράπεζες και ΚΕΠ», είπε συγκεκριμένα.

Η ανανέωση των αδειών ξεκινάει από αύριο Τετάρτη (04/01) και υπάρχει προθεσμία μέχρι 11 Μαρτίου και ώρα 24:00 (μεσάνυχτα). Μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας θα υπάρχει μία επιβάρυνση. Ο κόσμος δεν πρέπει να περιμένει τελευταία στιγμή», εξήγησε.

Όσον αφορά τα οχήματα τα οποία θα ακινητοποιηθούν, ο κύριος Ζαβρός σημείωσε ότι «εφόσον δεν θα κινηθούν κάποια οχήματα θα πρέπει να ενημερωθούμε αναλόγως για να μην επιβαρύνεται με το τέλος κυκλοφορίας ο πολίτης. Υπάρχει ειδικό έντυπο»

Καταλήγοντας ο λειτουργός οδικών μεταφορών επισήμανε ότι «οι άδειες κυκλοφορίας μπορούν να ανανεώνονται για χρονική περίοδο τριών, έξι, εννιά και δώδεκα μηνών».

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE