ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναταποδίδει τα πυρά στο ΑΚΕΛ ο ΔΗΣΥ: «Συνεχίζει στον ίδιο δρόμο του μηδενισμού και της λασπολογίας»

Αναταποδίδει τα πυρά στο ΑΚΕΛ ο ΔΗΣΥ: «Συνεχίζει στον ίδιο δρόμο του μηδενισμού και της λασπολογίας»

Σε δήλωση-απάντηση προς το ΑΚΕΛ προέβη ο Εκπρόσωπος Τύπου ου Δημοκρατικού Συναγερμού, Δημήτρης Δημητρίου, τονίζοντας ότι το κόμμα της αριστεράς με τον άκρατο, όπως είπε, μηδενισμό του, πληγώνει την κοινωνία.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΑΚΕΛ κατά ΠτΔ: «Αντί να ‘πληγώνεται’, ας μην ήταν μπλεγμένος σε υποθέσεις σύγκρουσης συμφέροντος

Όπως αναφέρε στην απάντησή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, «το ΑΚΕΛ και με τη νέα χρονιά, συνεχίζει στον ίδιο δρόμο του μηδενισμού και της λασπολογίας όπως μας είχε συνηθίσει μέχρι σήμερα, αυτή τη φορά βάλλοντας εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας», ενώ παράλληλα πρόσθεσε πως, «είναι δεδομένο ότι στο ΑΚΕΛ δεν πρόκειται ποτέ να αναγνωρίσουν την πραγματική πρόοδο που έχει επιτευχθεί στην κοινωνία τα δέκα χρόνια διακυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη-Δημοκρατικού Συναγερμού, τις δεκάδες μεταρρυθμίσεις που εφαρμόστηκαν και βελτίωσαν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, την αποκατάσταση της οικονομίας της χώρας και της αξιοπρέπειας των πολιτών, από τα σκουπίδια που την είχαν πετάξει οι πολιτικές του ΑΚΕΛ».

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα σήμερα (03/01) σε δική του δήλωση ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργος Κουκουμά, ανέφερε ότι,  «η συνέντευξη του Ν. Αναστασιάδη στον ‘Φιλελεύθερο’ επιβεβαιώνει ότι φεύγει με τον ίδιο τρόπο που ήλθε στην εξουσία και που κυβέρνησε για μια δεκαετία: με μπόλικο θράσος και ψέματα. Την ώρα που η κοινωνία συνθλίβεται από την ακρίβεια και τις ανισότητες, ο… ‘άμωμος και αμόλυντος’ απερχόμενος Πρόεδρος φιλοτεχνεί μια εικονική πραγματικότητα της χώρας».

Ακολουθεί αυτούσια η απάντηση του Δημήτρη Δημητρίου στο ΑΚΕΛ:

Το ΑΚΕΛ και με τη νέα χρονιά, συνεχίζει στον ίδιο δρόμο του μηδενισμού και της λασπολογίας όπως μας είχε συνηθίσει μέχρι σήμερα, αυτή τη φορά βάλλοντας εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Είναι δεδομένο ότι στο ΑΚΕΛ δεν πρόκειται ποτέ να αναγνωρίσουν την πραγματική πρόοδο που έχει επιτευχθεί στην κοινωνία τα δέκα χρόνια διακυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη-Δημοκρατικού Συναγερμού, τις δεκάδες μεταρρυθμίσεις που εφαρμόστηκαν και βελτίωσαν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, την αποκατάσταση της οικονομίας της χώρας και της αξιοπρέπειας των πολιτών, από τα σκουπίδια που την είχαν πετάξει οι πολιτικές του ΑΚΕΛ.

Τελικά αυτή που πληγώνει το ΑΚΕΛ με τον άκρατο μηδενισμό του δεν είναι άλλη από την κοινωνία την ίδια που ανέδειξε δυο φορές τον Νίκο Αναστασιάδη ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας και πρώτο κόμμα τον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Και θα το κάνει ξανά, αυτή τη φορά με τον Αβέρωφ Νεοφύτου γιατί αυτό θέλει η κοινωνία από εμάς. Εμείς θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, να λειτουργούμε για τους πολλούς, για την κοινωνία. Και να πολιτευόμαστε με σοβαρότητα και όχι να λασπολογούμε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφία

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το μεσημέρι της Τρίτης (23/04, μετά από απόπειρα φόνου στη Λακατάμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top