ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Χριστοδουλίδης: Λαμβάνει στήριξη από την Κίνηση «Σωτηρία της Πάφου» - «Η μοναδική λύση για να εξέλθει η πατρίδα μας από τα επικίνδυνα αδιέξοδα»

Νίκος Χριστοδουλίδης: Λαμβάνει στήριξη από την Κίνηση «Σωτηρία της Πάφου» - «Η μοναδική λύση για να εξέλθει η πατρίδα μας από τα επικίνδυνα αδιέξοδα»

Ως «σανίδα σωτηρίας» χαρακτηρίζει το ανθρωποκεντρικό πρόγραμμα του ανεξάρτητου υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, η Κίνηση για τη «Σωτηρία της Πάφου». Για αυτό το ΔΣ της Κίνησης αποφάσισε τη στήριξή της στην υποψηφιότητα Νίκου Χριστοδουλίδη.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση του ΔΣ της Κίνησης

Η ζοφερή εικόνα που παρουσιάζει σήμερα ο τόπος πρέπει να ευαισθητοποιήσει τον καθένα που νοιάζεται και ανησυχεί για το μέλλον της πατρίδας μας.

Ως εκ τούτου, η Κίνηση μας, ενόψει των επερχόμενων προεδρικών εκλογών, επεδίωξε όπως εισακουστούν οι θέσεις της που στοχεύουν σε ανατροπή της επικρατούσας κατάστασης στην κοινωνία, την εξάλειψη της διαπλοκής, της διαφθοράς και της αναξιοκρατίας και την εμπέδωση της ίσης αντιμετώπισης των πολιτών σε όλα τα επίπεδα ενάσκησης εξουσίας, ανεξάρτητα του που ανήκουν ιδεολογικά ή κομματικά.

Εκφράζουμε την ευαρέσκεια μας για το γεγονός ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης είναι ο μοναδικός υποψήφιος που αναγνωρίζοντας τον θετικό ρόλο της Κίνησής μας στην καθημερινότητα των πολιτών, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας. Ως εκ τούτου, η ηγετική μας ομάδα και ο Ανεξάρτητος υποψήφιος των προσεχών Προεδρικών Εκλογών Νίκος Χριστοδουλίδης, συναντήθηκαν την 30η Δεκεμβρίου 2022 για συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

Συμφωνήθηκε ότι το πρόγραμμα διακυβέρνησης που έχει εξαγγελθεί από τον ανεξάρτητο υποψήφιο για τις προσεχείς προεδρικές εκλογές Νίκο Χριστοδουλίδη, με επίκεντρο τον Άνθρωπο και την Δίκαιη, Συμμετοχική και Διαφανή διακυβέρνηση, αποτελεί μια σανίδα σωτηρίας για τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Έγινε ειδική αναφορά για ανάγκη ριζικής μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού συστήματος, που αποδεδειγμένα διαχωρίζει την κοινωνία σε προνομιούχους πολίτες και πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Ως εκ των πιο πάνω, η Κίνηση Σωτηρία της Πάφου, καλεί τόσο τον Παφιακό, όσο και γενικότερα τον Κυπριακό λαό όπως στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις την υποψηφιότητα του κυρίου Νίκου Χριστοδουλίδη, προοπτική που θεωρούμε σαν τη μοναδική λύση για να εξέλθει η πατρίδα μας από τα επικίνδυνα αδιέξοδα στα οποία έχει αγκιστρωθεί τα τελευταία χρόνια.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top