ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αβέρωφ Νεοφύτου: Αυτοί είναι οι υποστηρίζοντες της υποψηφιότητας του στις Προεδρικές εκλογές 2023

Αβέρωφ Νεοφύτου: Αυτοί είναι οι υποστηρίζοντες της υποψηφιότητας του στις Προεδρικές εκλογές 2023

Το επιτελείο του Αβέρωφ Νεοφύτου, παραθέτει πιο κάτω τον συνολικό κατάλογο των 100 + 1 προσωπικοτήτων που συνυπογράφουν την υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου για την Προεδρία της Δημοκρατίας. 

Σύμφωνα με το επιτελείο, οι προσωπικότητες αντιπροσωπεύουν την ευρεία πολιτική και κοινωνική στήριξη που απολαμβάνει η υποψηφιότητα του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού. Ο κατάλογος αποτελείται από πενήντα γυναίκες και πενήντα άνδρες και με έντονο το στίγμα της νέας γενιάς. 

"Περιλαμβάνονται ιστορικά στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού, προσωπικότητες από άλλους πολιτικούς χώρους, μεγάλος αριθμός νέων ανθρώπων, αγωνιστές της ΕΟΚΑ, άνθρωποι του αθλητισμού και του πολιτισμού, επιχειρηματίες και συνδικαλιστές, επιστήμονες και επαγγελματίες,  εκπαιδευτικοί, πανεπιστημιακοί και άλλοι", αναφέρει το επιτελείο του Αβέρωφ Νεοφύτου.

Η προτείνουσα της υποψηφιότητας η Αννίτα Δημητρίου, η οποία σε δήλωση της αναφέρει ότι «προτείνει την υποψηφιότητα του συνειδητά πιστεύοντας ότι είναι εκείνος που μπορεί να αντιμετωπίσει με επιτυχία και μεθοδικότητα τις πολλαπλές προκλήσεις και τους κινδύνους που βρίσκονται μπροστά μας». 

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

Ακολουθεί ο συνολικός κατάλογος:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top