Αυξημένη η κίνηση στο παράνομο αεροδρόμιο στα κατεχόμενα την πρωτοχρονιά

Αυξημένη η κίνηση στο παράνομο αεροδρόμιο στα κατεχόμενα την πρωτοχρονιά

Αυξημένη σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο ήταν η κίνηση κατά την περίοδο της πρωτοχρονιά στο παράνομο αεροδρόμιο στην κατεχόμενη Τύμπου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας «T&T Airport Management», η οποία διαχειρίζεται το παράνομο αεροδρόμιο, 345 αεροσκάφη και 43.241 αφίχθηκαν και αναχώρησαν από το αεροδρόμιο σε 5 ημέρες κατά την περίοδο της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στο αεροδρόμιο διακινήθηκαν 9.674 χιλιάδες επιβάτες με 86 αεροσκάφη την 1η Ιανουαρίου 2023, την πρώτη ημέρα του 2023.

Η μεγαλύτερη επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο σημειώθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2022, όταν 99 αεροσκάφη προσγειώθηκαν και απογειώθηκαν, ενώ 86 αεροσκάφη προσγειώθηκαν και απογειώθηκαν την 1η Ιανουαρίου 2023, την πρώτη ημέρα του νέου έτους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE