Τμήμα Μετεωρολογίας: Θερμότερος ο Ιανουάριος - «Απογοητευτικό» το αναμενόμενο ύψος βροχής

Τμήμα Μετεωρολογίας: Θερμότερος ο Ιανουάριος - «Απογοητευτικό» το αναμενόμενο ύψος βροχής

Θερμότερος του κανονικού αναμένεται να είναι ο Ιανουάριος του 2023, εκτιμά το Τμήμα Μετεωρολογίας, το οποίο προβλέπει απογοητευτικό ύψος βροχής που θα κυμανθεί γύρω στο 50% με 75% του κανονικού.

Στο Αγρομετεωρολογικό Δελτίο για τον Ιανουάριο, το Τμήμα Μετεωρολογίας, εκτιμά ότι ο μήνας αναμένεται ότι θερμοκρασιακά θα είναι θερμότερος του κανονικού κατά 1°C με 2°C.

«Το αναμενόμενο ύψος βροχής είναι απογοητευτικό για τον μήνα, αφού θα κυμανθεί σε επίπεδα κάτω του κανονικού, γύρω στα 50% με 75% του κανονικού», εκτιμά το Τμήμα, προσθέτοντας ότι παρόμοια ξηρικά χαρακτηριστικά παρουσιάζει ολόκληρη η περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, των Βαλκανίων και μεγάλου μέρους της Μικράς Ασίας, καθώς επίσης της Εγγύς και Μέσης Ανατολής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.