Γνωστός βουλευτής βγάζει ασπροπρόσωπους τους μάγειρες στο ΚΕΝ Λεμεσού!

Γνωστός βουλευτής βγάζει ασπροπρόσωπους τους μάγειρες στο ΚΕΝ Λεμεσού!

Ασπροπρόσωπους έβγαλε τους μάγειρες στο ΚΕΝ Λεμεσού γνωστός και αγαπητός βουλευτής.

Ο λόγος για τον γνωστό… ποδοσφαιράνθρωπο, Ανδρέα Μιχαηλίδη, ο οποίος κατά τη διάρκεια επίσκεψης της κοινοβουλευτικής επιτροπής άμυνας στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων Λεμεσού, δοκίμασε από το φαγητό της υπηρεσίας και φρόντισε να φανερώσει την ικανοποίησή του για την καλή γεύση του εδέσματος.

«Δώστε τιμητική στους μάγειρες» ήταν το μήνυμα που έστειλε εμμέσως ο γνωστός βουλευτής.  Τα λέει όλα η φωτογραφία άλλωστε:

Φωτογραφία: Σταύρος Κονιώτης

Εκείνος που ξεπροβάλλει πίσω από το κεφάλι του στρατιώτη είναι ο βουλευτής Λεμεσού, Ευθύμιος Δίπλαρος. Οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι το μενού περιείχε και φλαούνα, καθώς και γάλα με τριαντάφυλλο, είναι υπό διερεύνηση.

ΜακΦαν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE