Θρήνος ξανά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο - «Έφυγε» στα 58 του ο Τζιανλούκα Βιάλι

Θρήνος ξανά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο - «Έφυγε» στα 58 του ο Τζιανλούκα Βιάλι

Ο Τζανλούκα Βιάλι έφυγε σε ηλικία 58 ετών, μετά από τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο τα τελευταία πέντε χρόνια

Ο παίκτης που έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα της Τσέλσι και φυσικά της Εθνικής Ιταλίας άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 58 ετών, πέντε χρόνια αφότου διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο στο πάγκρεας. Λίγες ημέρες μετά την τραγική απώλεια του τεράστιου Πελέ, αλλά και τον θάνατο του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς από καρκίνο το παγκόσμιο ποδόσφαιρο θρηνεί ακόμα έναν μεγάλο του αθλήματος.

Λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, κατέφθασαν τα ανησυχητικά νέα για την υγεία του. Η «Gazzetta Dello Sport» είχε αναφέρει πως η κατάστασή του έχει επιδεινωθεί τα τελευταία και νοσηλεύεται σε κλινική στο Λονδίνο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κοινοβουλευτικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών, εξελίσσεται η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής-η πρώτη πράξη μετά τις βουλευτικές εκλογές- καθώς κανένα από τα βασικά πολιτικά στρατόπεδα δεν φαίνεται να διαθέτει από μόνο του, την απαιτούμενη πλειοψηφία των 29 ψήφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE