Βέροια: Η 29χρονη πέταξε το βρέφος και ύστερα πήγε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών - Δείτε βίντεο

Βέροια: Η 29χρονη πέταξε το βρέφος και ύστερα πήγε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών - Δείτε βίντεο

Κάμερες στην πόλη της Βέροιας κατέγραψαν τις κινήσεις της 29χρονης λίγες ώρες αφότου είχε πετάξει το μωρό της στα παγωμένα νερά του φράγματος του Αλιάκμονα.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε το Open φαίνεται η 29χρονη να φτάνει στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης στη Βέροια. Πλησιάζει το γκισέ και ατάραχη ρωτάει πιο είναι το επόμενο δρομολόγιο με κατεύθυνση την Αλεξάνδρειας Ημαθίας, χωρίς ωστόσο να κόψει εισιτήριο. Ακολούθως η 29χρονη κατευθύνθηκε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών, ενώ λίγα λεπτά αργότερα έφυγε για το κέντρο της πόλης

«Ο ψυχικός της κόσμος εκείνη τη στιγμή πρέπει είναι πάρα πολύ πολύπλοκος. Κατά την άποψη μου είναι ένας άτομο που είχε το γνώθι σαυτόν», ανέφερε ο ψυχίατρος Νίκος Μωραΐτης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Δείτε βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι η 29χρονη έχει προφυλακιστεί για την φερόμενη πράξη της και αναμένεται εντός των να υποβληθεί σε νέα ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που θα καθορίσει αν θα οδηγηθεί στην γυναικεία πτέρυγα των φυακών Κορυδαλλού ή στην ψυιατρική κλινική του Ελαιώνα στη Θήβα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE