Βάφτηκε με αίμα και πάλι η άσφαλτος – «Έσβησε» η 77χρονη Μαρούλα - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Βάφτηκε με αίμα και πάλι η άσφαλτος – «Έσβησε» η 77χρονη Μαρούλα - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Σε θανατηφόρο κατέληξε η σοβαρή τροχαία σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 16:00 το απόγευμα στο δρόμο Φρέναρου-Αυγόρου με εμπλεκόμενα δύο οχήματα και πέντε πρόσωπα.

Τη ζωή της έχασε η 77χρονη Μαρούλα Μάντζαλου, η οποία ήταν επιβάτης στο διπλοκάμπινο που ενεπλάκη στη σύγκρουση.

Υπενθυμίζεται ότι σαλούν όχημα που οδηγούσε 28 χρονή από το Αυγόρου έχοντας ως συνοδηγό την αδελφή της 26 ετών σε κάποιο σημείο του δρόμου όπου καταλήγει πάροδος αγροτικού δρόμου που οδηγεί στην Παναγία την Ασπροβουνιώτισσα, συγκρούστηκε βίαια με δυπλοκάμπινο όχημα το οποίο εισερχόταν στον δρόμο με πρόθεση να κατευθυνθεί δεξιά προς Αυγόρου.

Στο διπλοκάμπινο όχημα οδηγός ήταν 71 χρονη επίσης από το Αυγόρου , έχοντας επιβάτες 77 χρονη και 78 χρονη επίσης από το Αυγόρου. Από την συγκρουση και τα δύο οχήματα κατέληξαν σε χωράφι εκτός του δρόμου ενώ για τον απεγκλωβισμό των εμπλεκομένων χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

Όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με τρία ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι ενώ η 26 χρονη μεταφέρθηκε  με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομειο Λάρνακας.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι διαπιστωθηκε ο θανατος της Μαρούλας Μάντζαλου, 77 ετών.

Η κατάσταση της υγείας της 78χρονης της 71 χρονης που ήταν και αυτές στο διμπλοκάμπινο, αν και είναι σοβαρή, είναι σταθερή. Φαίνεται να φέρουν και οι δύο κατάγματα πλευρών και θα παραμείνουν για νοσηλεία.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαια Αμμοχωστου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Κύπρο σήμερα η Τζιόρτζια Μελόνι - Η ατζέντα της συζήτησης με ΠτΔ

Στην Κύπρο σήμερα η Τζιόρτζια Μελόνι - Η ατζέντα της συζήτησης με ΠτΔ

Την Κύπρο επισκέπτεται σήμερα η Πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, με στόχο την αναβάθμιση των διμερών σχέσεων, με απτά παραδοτέα. Πρόκειται για την πρώτη διμερή επίσκεψη Ιταλού Πρωθυπουργού στη χώρα εδώ και 36 χρόνια και έρχεται σε συνέχεια της επίσκεψής του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Ρώμη τον περασμένο Φεβρουάριο, καθώς και της ιστορικής επίσκεψης του Προέδρου Ματαρέλα στην Κύπρο, του πρώτου Ιταλού Προέδρου από την εγκαθίδρυση των διπλωματικών σχέσεων των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE