Με λεωφορείο θα καταφθάσει αύριο ο Μάριος Δημητριάδης στο Υπουργείο

Με λεωφορείο θα καταφθάσει αύριο ο Μάριος Δημητριάδης στο Υπουργείο

Στο Υπουργείο με λεωφορείο θα πάει αύριο ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης στο πλαίσιο της ημέρας δωρεάν μεταφοράς με λεωφορεία.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που διοργανώνει το Υπουργείο, την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015,  με την ευκαιρία της συμπλήρωσης πέντε χρόνων από τη λειτουργία του νέου συστήματος δημοσίων συγκοινωνιών, που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2010.

Όλες οι μετακινήσεις με τα λεωφορεία των έξι παρόχων δημοσίων επιβατηγών μεταφορών -ΟΣΕΛ, ΕΜΕΛ, ΟΣΕΑ, ΟΣΥΠΑ, ΖΗΝΩΝ και INTERCITY, θα είναι δωρεάν.

Η απόφαση, η οποία λήφθηκε με πρωτοβουλία του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Μάριου Δημητριάδη σε συνεννόηση με τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη, έχει ως πρώτιστο στόχο την ενθάρρυνση των πολιτών για χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE