ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε 27χρονο για τους πυροβολισμούς στην Πάφο την Πρωτοχρονιά

Χειροπέδες σε 27χρονο για τους πυροβολισμούς στην Πάφο την Πρωτοχρονιά

Σε δεύτερη σύλληψη προχώρησε η Αστυνομία Πάφου σε σχέση με την υπόθεση κακόβουλης ζημιάς και πυροβολισμών την Πρωτοχρονιά στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαπή πρόκειται για 27χρονο που συνελήφθη την Παρασκευή ενώ ήδη τελεί υπό πενθήμερη προσωποκράτηση 24χρονος.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία τη Δευτέρα 2.1.23  καταγγέλθηκε από 28χρονο μόνιμο κάτοικο Κύπρου ότι την Πρωτοχρονιά, γύρω στις 04:30 το πρωί, ενώ διασκέδαζε σε κέντρο αναψυχής στην Πάφο με δύο φιλικά του πρόσωπα δέχτηκε τηλεφώνημα από πρόσωπο, το οποίο γνωρίζει, το οποίο του ζήτησε να συναντηθούν σε συγκεκριμένο σημείο στην πόλη της Πάφου για να συζητήσουν ιδιωτική τους διαφορά.

Όταν ο 28χρονος μετέβη εκεί με τα δύο φιλικά του πρόσωπα, συνάντησε το συγκεκριμένο πρόσωπο και κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους άκουσε έναν πυροβολισμό. Στην συνέχεια το πρόσωπο που ζήτησε το ραντεβού αποχώρησε από το μέρος με το αυτοκίνητο του, ενώ ο παραπονούμενος άκουσε άλλους δυο πυροβολισμούς. Εκ των υστέρων διαπίστωσε ότι ο ένας από τους πυροβολισμούς έπληξε το αυτοκίνητο του στο πίσω αριστερό φτερό.

Μετά από περαιτέρω εξετάσεις η Αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 24 και 27 ετών και εναντίον τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και συνελήφθησαν.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν είναι της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημελλήματος, παράνομης κατοχής και μεταφοράς κυνηγετικού όπολου και εκρηκτικών υλών, κακόβουλης ζημιάς και πυροβολισμών εντός κατοικημένης περιοχής και οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top