LIFESTYLE

Νίκος Οικονομόπουλος: «Το πατρικό ένστικτο έχει χτυπήσει μέσα μου» - Η άποψή του για το γυναικείο φύλο

Νίκος Οικονομόπουλος: «Το πατρικό ένστικτο έχει χτυπήσει μέσα μου» - Η άποψή του για το γυναικείο φύλο

Ο Νίκος Οικονομόπουλος σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση δεν έκρυψε ότι θέλει να γίνει πατέρας καθώς όπως είπε, το πατρικό ένστικτο, όχι μόνο έχει ξυπνήσει για τον ίδιο αλλά έχει... χτυπήσει μέσα του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», ο τραγουδιστής είπε: «Δες πώς περνάνε τα χρόνια έτσι, πως αλλάζει ο άνθρωπος, ωριμάζει. Το πατρικό ένστικτο έχει χτυπήσει μέσα μου αλλά δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό. Δεν ξέρω. Δεν μπορώ να το σχεδιάσω. Ενώ έχω γενικά σε όλα πρόγραμμα στη ζωή μου, σε αυτό δεν έχω βάλει πρόγραμμα. Όποτε θέλει ο Θεός θα δημιουργήσω οικογένεια, δεν με πήραν και τα χρόνια. Ζούμε στην εποχή που έχει χαθεί το φλερτ, ο έρωτας και υπάρχει μόνο η σαρκική απόλαυση. Έχει χαθεί όλη η μαγεία αυτή, που εμένα αυτό το πιο ρομαντικό και παραδοσιακό μου αρέσει».

Όσο για το γυναικείο φύλο είπε: «Γυναίκα είναι η ζωή. Από μια γυναίκα ήρθαμε όλοι και νομίζω πως τα λέει όλα αυτό. Πάντα σκέφτομαι το παρελθόν, ζω με το παρελθόν και το κουβαλάω. Και τις καλές στιγμές και τις κακές στιγμές».

Τέλος κατέληξε: «Στην καλοκαιρινή συναυλία είδα τον πατέρα μου, την μάνα μου και το μυαλό το δικό μου δεν σταματάει ποτέ να σκέφτεται. Και ήθελα να το μοιραστώ κιόλας. Δηλαδή για ποιο λόγο να κρυβόμουν; Έχω κανέναν λόγο να κρύψω τη συγκίνησή μου; Πείραξα κάποιον; Ίσα ίσα».

Πηγή: gossip-tv.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top