Ιωάννα Τούνη: Από νωρίς στο μαιευτήριο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - Άρχισαν οι διαδικασίες - Τι αποκάλυψε για τον τοκετό

Ιωάννα Τούνη: Από νωρίς στο μαιευτήριο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - Άρχισαν οι διαδικασίες - Τι αποκάλυψε για τον τοκετό

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα γίνουν σε λίγες ώρες γονείς για πρώτη φορά.

Όπως αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», ο συνεργάτης της βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, καθώς η σύντροφός του έχει μπει στην ιδιωτική κλινική, όπου και θα γεννήσει τον γιο τους.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ταξίδεψε οδικώς χθες το βράδυ στη συμπρωτεύουσα για να βρίσκεται στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη.

«Έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες οπότε έχει ανέβει στη Θεσσαλονίκη. Έχουν μπει στο μαιευτήριο. Θα συνδεθούμε μαζί του να μας πει, αν μπορεί!» αποκάλυψε στον τηλεοπτικό αέρα, η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε το βίντεο

Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου συνδέθηκε με την εκπομπή και είπε:

«Περιμένουμε τα αποτελέσματα του PCR για να μπούμε στο νοσοκομείο και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες. Γενικά είμαι ψύχραιμος. Περιμένουμε την καλύτερη στιγμή της ζωής μας! Ανυπομονούμε αλλά μέσα μου βράζω. Καλά είναι η Ιωάννα. Θα είμαι μέσα στη στιγμή του τοκετού. Είναι κάτι που το περιμένω πώς και πώς και θέλω να είμαι μέσα. Έχει άγχος αλλά δεν θέλει να το δείχνει».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE