LIKE ONLINE

Έρχονται αλλαγές στο Twitter – Δυνατότητα κοινοποίησης κειμένου μεγάλης μορφής - Τι ανακοίνωσε ο Έλον Μασκ

Έρχονται αλλαγές στο Twitter – Δυνατότητα κοινοποίησης κειμένου μεγάλης μορφής - Τι ανακοίνωσε ο Έλον Μασκ

Το Twitter αλλάζει. Η δημοφιλής πλατφόρμα είναι έτοιμη για μεγάλες αλλαγές στη διεπαφή του χρήστη, με τον νέο ιδιοκτήτη του Twitter, Έλον Μασκ, να προχωρά σε ανακοινώσεις μέσω του προσωπικού του λογαριασμού και να ανακοινώνει πως είναι ένα πρώτο μέρος μιας πολύ μεγαλύτερης αναθεώρησης διεπαφής χρήστη.

Σε ένα tweet που δημοσιεύτηκε σήμερα το πρωί, ο Μασκ απαρίθμησε αρκετές αλλαγές στη διεπαφή χρήστη του Twitter οι οποίες πρόκειται να παρουσιαστούν σύντομα και θα κάνουν "πρεμιέρα" τους επόμενους μήνες.

Οι αλλαγές αυτές περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων "εύκολη σάρωση προς τα δεξιά ή αριστερά για να μετακινηθείτε μεταξύ των προτεινόμενων έναντι των ακολουθούμενων tweets", που αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα αυτή την εβδομάδα, αλλά και το "κουμπί σελιδοδείκτη (Bookmark button) που θα πάρει τη θέση του στην πλατφόρμα μία εβδομάδα αργότερα.

Ωστόσο, μία από τις μεγαλύτερες και πολυαναμενόμενες αλλαγές είναι και η κοινοποίηση κειμένου μεγάλης μορφής, κάτι που σημαίνει πως το όριο των 280 χαρακτήρων που ισχύει μέχρι σήμερα θα καταργηθεί. Και όλα αυτά θα συμβούν στις αρχές Φεβρουαρίου.

Ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο ο Μασκ είχε ανακοινώσει πως η πλατφόρμα θα επιτρέπει σύντομα στους χρήστες να δημοσιεύουν κείμενο μεγάλης μορφής στα tweet τους, "τερματίζοντας" με έναν τρόπο τις δημοσιεύσεις των στιγμιοτύπων οθόνης που προκαλούν χάος.

Η κοινοποίηση κειμένων μεγάλης μορφής σε tweets αποτελεί σημείο αντιπαράθεσης μεταξύ των χρηστών καθώς πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν την ενεργοποίηση του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού και άλλοι εκφράζουν ανησυχίες πως το Twitter με αυτό τον τρόπο θα χάσει τη μοναδικότητά του.

Εκείνοι που αντιτίθενται στη συγκεκριμένη αλλαγή υποστηρίζουν ότι οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν μεγαλύτερα κείμενα χρησιμοποιώντας την επιλογή νημάτων.

Πηγή: news247.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top