Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας – Ο καιρός μέχρι και την Πέμπτη

Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας – Ο καιρός μέχρι και την Πέμπτη

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 11 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα δυτικά μεταβλητοί, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος για να καταστεί σταδιακά μέχρι το απόγευμα μερικώς συννεφιασμένος, ενώ από αργά το βράδυ αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα αρχικά από τα δυτικά και σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση, για να παραμείνει όμως πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους και τοπικά στα ψηλότερα ορεινά, ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση, για να παραμείνει όμως πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους και τοπικά στα ψηλότερα ορεινά, ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση, για να παραμείνει όμως πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Πυρετός διπλωματικών επαφών ενόψει της καθόδου Ολγίν - Αύριο το νέο τετ α τετ Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν

Σε τροχιά εντατικών διπλωματικών διεργασιών εισέρχεται το Κυπριακό, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις επαφές που πραγματοποιούνται ενόψει της κρίσιμης καθόδου στην Κύπρο της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE