Αβέρωφ: Αυτοί υπόσχονται - Εγώ μπορώ να εγγυηθώ μια ισχυρή οικονομία για να μπορούμε να στηρίζουμε την κοινωνία»

Αβέρωφ: Αυτοί υπόσχονται - Εγώ μπορώ να εγγυηθώ μια ισχυρή οικονομία για να μπορούμε να στηρίζουμε την κοινωνία»

Δυναμικό παρών έδωσαν οι φίλοι και υποστηρικτές της υποψηφιότητας του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου που έλαβε χώρα στην Πόλη Χρυσοχούς.



Ο κ. Νεοφύτου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Το 2013 η χώρα ήταν στα βράχια. Όχι γιατί ήθελαν το κακό της αυτοί που κυβερνούσαν. Απλά οι πολιτικές που εφάρμοζαν, νομίζοντας ότι βοηθούν την κοινωνία, οδήγησαν στην οικονομική καταστροφή. Είναι η ίδια Κύπρος που ζούμε σήμερα, ίδια η πατρίδα μας, ίδιοι οι άνθρωποί της, αλλά μια χώρα με αξιοπιστία, με αξιοπρεπείς σήμερα πολίτες χάρη στις θυσίες της κοινωνίας μας αλλά και τις σωστές πολιτικές που εφαρμόσαμε.

Ακούω επίσης τους συνυποψηφίους μου, πάλι με καλές προθέσεις, να υπόσχονται. Να υπόσχονται να διπλασιάσουν τις συντάξεις, να υπόσχονται να λύσουν τα προβλήματα όλων των προσφύγων, να υπόσχονται να επιλύσουν δια μαγείας τα προβλήματα των κουρεμένων. Να λύσουν όλα τα προβλήματα των γεωργών και των κτηνοτρόφων, ν’ αναβαθμίσουν όλες τις κλίμακες στη δημόσια υπηρεσία. Να φέρουν δικαιοσύνη στα πάντα. Και πάλι δεν αμφιβάλλω για τις προθέσεις τους. Ποια είναι η διαφορά μας; Αυτοί υπόσχονται. Με ξέρετε καλά. Εγώ μπορώ να εγγυηθώ μια ισχυρή οικονομία για να υπάρχουν κρατικά έσοδα, να μπορούμε να στηρίζουμε την κοινωνία».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φόβοι για πόλεμο διαρκείας στη Μέση Ανατολή: Μπαράζ επιθέσεων και ενεργειακές αναταράξεις

LIVE: Φόβοι για πόλεμο διαρκείας στη Μέση Ανατολή: Μπαράζ επιθέσεων και ενεργειακές αναταράξεις

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE