ΠτΒ: «Σημαντική στιγμή για την εκκλησία της Κύπρου» - «Ευχόμαστε τα καλύτερα για τον Αρχιεπίσκοπο Γεώργιο»

ΠτΒ: «Σημαντική στιγμή για την εκκλησία της Κύπρου» - «Ευχόμαστε τα καλύτερα για τον Αρχιεπίσκοπο Γεώργιο»

Είναι μια σημαντική, ιστορική στιγμή για την Κύπρο μας, δήλωσε η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου για την ενθρόνιση του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Γεώργιου.

Η κ Δημητρίου είχε κληθεί μετά την τελετή ενθρόνισης να απαντήσει σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι η σημερινή είναι ιστορική μέρα.

Πράγματι, σημείωσε, «είναι ιστορική μέρα, τουλάχιστον εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι άλλη τέτοια διαδικασία ενθρόνισης του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου».

Ευχήθηκε η Εκκλησία «να συνεχίσει το θεάρεστο έργο της, να συνεχίσει τον ρόλο της δια μέσου των αιώνων».

«Είναι μια σημαντική ιστορική στιγμή για την Κύπρο μας και ευχόμαστε το καλύτερο», είπε.

Η Πρόεδρος της Βουλής, σημείωσε επίσης ότι «εμείς ως Πολιτεία βρισκόμαστε εδώ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θεσμικά η Βουλή των Αντιπροσώπων, όλοι οι οργανωμένοι φορείς. Έτσι χρειάζεται, να συμπορευόμαστε για το καλό του τόπου».

«Είναι σημαντική στιγμή για την εκκλησία της Κύπρου να ευχηθούμε τα καλύτερα για τον Αρχιεπίσκοπο Γεώργιο», είπε από την πλευρά του ο Υφυπουργός Ναυτιλίας Βασίλης Δημητριάδης.

«Άξιος καθοδηγητής μας», ανέφερε σε δική του σύντομη δήλωση ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκος Κόκκινος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE