Aσθενοφόρο στο ΓΣΠ: Πως ξεκίνησαν τα έκτροπα με τους Πολωνούς οπαδούς

Aσθενοφόρο στο ΓΣΠ: Πως ξεκίνησαν τα έκτροπα με τους Πολωνούς οπαδούς

Εικόνες ντροπής στο στάδιο της πρωτεύουσας, αρκετή ώρα πριν την σέντρα του ματς ανάμεσα στην Ομόνοια και την Γιαγκελόνια. Πολωνοί οπαδοί εκτός ελέγχου, επηρεασμένοι απ’ ότι φαίνεται από τα χθεσινοβραδινά έκτροπα στη Λάρνακα, προσπάθησαν να επιτεθούν σε φίλους της Ομόνοιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οπαδοί της Γιαγκελόνια, με το που μπήκαν στο πέταλο όπου φιλοξενούνται κινήθηκαν απειλητικά προς την κερκίδα της Ομόνοιας, γεγονός  που έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιο ασφαλείας των επιτηρητών γηπέδων που  έδρασαν άμεσα και έτρεξαν προς το μέρος τους ώστε να τους ηρεμήσουν.

Όμως γύρω στα 20-30 άτομα, εκτός εαυτού, επιτέθηκαν και στους επιτηρητές γηπέδου με αποτέλεσμα να επέμβει η ΜΜΑΔ και να σταματήσει τα επεισόδια.

Οι Πολωνοί πάλεψαν σώμα με σώμα με τους Αστυνομικούς και δυο από αυτούς τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περίθαλψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λεμεσός: Φόνος ο θάνατος της 30χρονης - Χειροπέδες σε τρεις γυναίκες - Τα στοιχεία της στη δημοσιότητα

Λεμεσός: Φόνος ο θάνατος της 30χρονης - Χειροπέδες σε τρεις γυναίκες - Τα στοιχεία της στη δημοσιότητα

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης διαπράχθηκε σήμερα το πρωί στη Λεμεσό με θύμα την VICTORY OSARUMEN THOMPSON, 30 ετών από τη Νιγηρία.