Πέντε μικροατυχήματα με το «καλημέρα» προκάλεσαν «πανικό» στον αυτοκινητόδρομο

Πέντε μικροατυχήματα με το «καλημέρα» προκάλεσαν «πανικό» στον αυτοκινητόδρομο

Πέντε μικροατυχήματα σημειώθηκαν το πρωί της Δευτέρας (09/01) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, προκαλώντας πυκνή τροχαία κίνηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, δύο οχήματα συγκρούστηκαν στο ύψος Αγίου Τύχωνα ενώ, ακολούθησαν άλλα τέσσερα μικροατυχήματα σε κοντινή απόσταση.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από τις συγκρούσεις δεν έχει προκληθεί σοβαρός τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή για διευθέτηση της τροχαίας κίνησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE