Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στην Μακούντα στην Πόλη Χρυσοχούς

Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στην Μακούντα στην Πόλη Χρυσοχούς

Κατασβέστηκε πλήρως η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα το απόγευμα κοντά στην κοινότητα Μακούντας, στην Πόλη Χρυσοχούς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 5.20μμ και εντοπίστηκε άμεσα από δασική περίπολο, η οποία έθεσε σε κινητοποίηση πέντε πυροσβεστικά οχήματα και 15 άνδρες πυρόσβεσης του Τμήματος Δασών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε πλήρως στις 6.00μμ, αφού έκαψε τρία δεκάρια με άγρια θαμνώδη βλάστηση, ενώ τα αίτια διερευνώνται από την Αστυνομία και το Τμήμα Δασών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE