ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πήγε σε κρατητήρια με ναρκωτικά στην κατοχή του - Μέσα σε ξύλινο κουτί έκρυψε την «πραμάτεια»

Πήγε σε κρατητήρια με ναρκωτικά στην κατοχή του - Μέσα σε ξύλινο κουτί έκρυψε την «πραμάτεια»

Ποσότητα κάνναβης εντοπίστηκε σε τσάντα που κρατούσε 76χρονος από το Ηνωμένο Βασίλειο ο οποίος μετέβηκε στα κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού Αγίας Νάπας για να επισκεφθεί ομοεθνή του που τελούσε υπό κράτηση.

Συγκεκριμένα την Κυριακή (08/01), ο 76χρονος κατά την διάρκεια επίσκεψης σε 48χρονο ομοεθνή του που τελούσε υπό κράτηση στα αστυνομικά κρατητήρια της Αγίας Νάπας παρέδωσε μια πλαστική τσάντα με ρούχα για να του παραδοθούν. Σε έρευνα που ακολούθησε στην τσάντα από αστυνομικό του αστυνομικού σταθμού αγίας νάπας, εντοπίστηκε ένα ξύλινο κουτί που περιείχε ποσότητα φυτικής ύλης-κάνναβης, βάρους 0,1667 γραμμαρίων.

Ο 76χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και ανακρινόμενος ανέφερε ότι δεν γνώριζε για την ύπαρξη των ναρκωτικών και ότι μετέφερε την τσάντα κατόπιν παράκλησης του 48χρονου. Ανακρινόμενος ο 48χρονος παραδέχθηκε ενοχή, αναφέροντας ότι ο ίδιος ζήτησε από τον 76χρονο να του φέρει την τσάντα αποκρύβοντάς του ότι μέσα σε αυτή υπήρχε το ξύλινο κουτί με την κάνναβη.

Ο 48χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα που διέπραξε ενώ ο 76χρονος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί.

Η ΥΚΑΝ Αμμοχώστου διερευνά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top