Τρίβουμε τα μάτια μας: Το σεμνό μοντέλο από το Feel Fantastic στην πιο σέξι φωτογράφηση της με μαγιό

Τρίβουμε τα μάτια μας: Το σεμνό μοντέλο από το Feel Fantastic στην πιο σέξι φωτογράφηση της με μαγιό

Αναμφισβήτητα, αυτή η μελαχρινή καλλονή, ήταν ένα από τα πλέον συζητημένα πρόσωπα της τελευταίας τηλεοπτικής σεζόν, αφού η φήμη της ταξίδεψε κι εκτός κυπριακών συνόρων.

Μάλιστα η ίδια ετοιμάζεται και για το ξεκίνημα της ως… ηθοποιός αφού από το Σεπτέμβριο θα συμμετέχει στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο» και περιμένουμε με αγωνία να δούμε το υποκριτικό της ταλέντο και να την κρίνουμε.

Προς το παρόν όμως μείναμε με το στόμα ανοικτό, όταν αντικρίσαμε αυτό το… υπερθέαμα, με τις νέες επαγγελματικές φωτογραφίες του νεαρού μοντέλου να προκαλούν πυρκαγιά, φορώντας ένα καυτό μπικίνι και ποζάροντας πιο σέξι από ποτέ στο φωτογραφικό φακό του έμπειρου και καταξιωμένου Χάρη Ευαγόρου.

Η Νάταλι, δείχνει την πιο θηλυκή και σέξι της πλευρά κι εμείς σας παρουσιάζουμε τις hot pictures, από την γιατί πραγματικά αξίζει να τις δει και να τις απολαύσει όλη η Κύπρος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE