Επικίνδυνος οδηγός - «Πετούσε» σε κατοικημένη περιοχή χωρίς να έχει καν άδεια οδήγησης - Θα βρεθεί στο Διακαστήριο

Επικίνδυνος οδηγός - «Πετούσε» σε κατοικημένη περιοχή χωρίς να έχει καν άδεια οδήγησης - Θα βρεθεί στο Διακαστήριο

Οδηγός εντοπίστηκε να κινείται με υπερβολική ταχύτητα ενώ δεν ήταν κάτοχος άδειας οδήγησης, πιστοποιητικού ασφάλειας και ΜΟΤ.

Συγκεκριμένα, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων, στο πλαίσιο των τροχονομικών έλεγχων, εντόπισαν γύρω στις 1 το μεσημέρι σήμερα σε δρόμο του χωριού Μονή στην επαρχία Λεμεσού, αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονος κάτοικος Λεμεσού, να κινείται με ταχύτητα 100 ΧΑΩ αντί 50 που είναι το ανώτατο όριο.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς άδεια οδήγησης, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας και χωρίς πιστοποιητικό τεχνικού έλεγχου.

Ο 38χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE