Η μετατροπή της χρονιάς - Από κατεστραμμένο λεωφορείο σε όμορφη βίλα σε ρόδες - Δείτε τη δημιουργία νεαρού ζευγαριού

Η μετατροπή της χρονιάς - Από κατεστραμμένο λεωφορείο σε όμορφη βίλα σε ρόδες - Δείτε τη δημιουργία νεαρού ζευγαριού

Τα τελευταία χρόνια γνωρίζει όλο και μεγαλύτερη διάδοση μια νέα τάση στα ταξίδια: τα μεγάλα road trips με βαν και άλλα οχήματα που μεταποιήθηκαν έτσι ώστε να χωρέσουν ένα μικρό νοικοκυριό. Χαρακτηριστικό παράδειγμά της αποτελεί το εγχείρημα ενός ζευγαριού, που αποφάσισε, θαρραλέα, να μεταμορφώσει ένα κατεστραμμένο λεωφορείο σε τροχοβίλα.

Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και δεν θυμίζει σε τίποτα την αρχική εικόνα του χώρου.

Όπως φαίνεται λοιπόν σε μια σειρά εικόνων στο Instagram, στη διαδικασία της ανακαίνισης αφαίρεσαν τα φθαρμένα καθίσματα αδειάζοντας το εσωτερικό του λεωφορείου, τοποθέτησαν ξύλινο δάπεδο και έπιπλα-ειδικές κατασκευές, διαμορφώνοντας μια λειτουργική κουζίνα και ένα καθιστικό.

Βρήκαν χώρο ακόμα και για μια μικρή καμπίνα ντους, με συρόμενη πόρτα. Μαξιλάρες και υφάσματα σε ουδέτερες αποχρώσεις πρόσθεσαν έξτρα άνεση και ζεστασιά στο περιβάλλον. Η τροχοβίλα είναι πλέον έτοιμη για συναρπαστικές περιπέτειες.

Δείτε τη μεταμόρφωση του χώρου βήμα βήμα σε φωτογραφίες

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Home Decor🏠 (@decorinsprn)

Πηγή: marieclaire.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE